ADANA 1 NOLU AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU
19 Mayıs Konser Etkinliği

**Adana 1 Nolu Açık Ceza İnfaz Kurumuzda 19 Mayıs Konser Etkinliği Düzenlendi**

 

Adana 1 Nolu Açık Ceza İnfaz Kurumuzda, 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü Adana Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin katılımıyla anlamlı bir konser etkinliği gerçekleştirildi. Ceza infaz kurumunda barındırılan hükümlüler ve kurum personeli, yaklaşık bir saat süren bu etkinlikte bir araya gelerek müziğin birleştirici gücünü paylaştı.

Etkinlik kapsamında sahne alan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, çeşitli enstrümanlarla seslendirdikleri parçalarla dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Konser sonunda, Kurum Müdürü Uğur ERDOĞAN tarafından konser ekibine Ceza İnfaz Kurumları'nda yapılan çini tabak takdim edildi. Ayrıca öğrencilere okumaları için birer kitap hediye edildi.

Etkinliğin sonunda, öğrenciler ve ceza infaz kurumu personeli, böyle bir etkinlikte yer almanın mutluluk ve heyecanını dile getirdi.

Adana 1 Nolu Açık Ceza İnfaz Kurumuzda düzenlenen bu etkinlikle, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılmış olup genç müzisyen öğrencilerle hükümlüler bir araya getirilerek sanat ve müzikle farkındalık oluşturulmak istenmiştir.